Dërgo të holla

Dërgimi i të hollave bëhet i mundur duke hyrë në menunë M-Pesa, *555#, duke zgjedhur opsionin e dërgimit të të hollave, dhe mund të kryhet pa nevojën e një agjenti M-Pesa.

Tërhiq të holla

Tërheqja e të hollave kryhet pranë një agjenti të autorizuar M-Pesa, pasi të keni zgjedhur opsionin e tërheqjes së të hollave nga menuja e llogarisë M-Pesa në telefonin tuaj.

Kryej një rimbushje

Nëpërmjet M-Pesa ju mund të kryeni një rimbushje tek numrat Vodafone, duke zgjedhur opsionin e kryerjes së rimbushjes nga menuja e M-Pesa.

Paguaj faturën Vodafone

Për numrat Vodafone me kontratë, M-Pesa mund të shërbejë për të paguar faturat mujore Vodafone. Ju mund të paguani në çdo kohë faturat tuaja personale apo ato të të afërmve tuaj.

Paguaj faturën e Ujësjellës Kanalizim Tiranë

Paguaj faturën e ujit të UK Tiranë me Vodafone M-Pesa në çdo kohë. Ju mund të paguani në çdo kohë faturat tuaja personale apo ato të të afërmve tuaj.

Paguaj faturën e OSHEE

Paguaj faturën e dritave, OSHEE me Vodafone M-Pesa në çdo kohë FALAS.

Llogaria ime

Ju mund të menaxhoni vetë llogarinë tuaj M-Pesa nëpërmjet *555#, dhe të shihni gjendjen e llogarisë, 5 transaksionet e fundit që keni kryer, mundësi për të ndryshuar kodin tuaj PIN ose gjuhën e përdorimit të M-Pesa. Dhe sigurisht suporti nëpërmjet 0800 0555 që mund të telefononi FALAS në çdo moment (24/7).