E sigurtë

M-Pesa ka masa të larta sigurie dhe privatësie.

Në çdo kohë
Shërbimi është i aksesueshëm 24 orë në 7 ditë të javës.

E thjeshtë

M-Pesa i mundëson personave që kanë akses të limituar ose aspak akses në një llogari bankare, që të përdorin M-Pesa nëpërmjet celularit të tyre.

Pa llogari bankare
Për të përdorur M-Pesa nuk është e nevojshme një llogari bankare, mjafton vetëm të jeni klientë Vodafone dhe të keni një telefon celular.

Kushton fare pak

M-Pesa është më e lirë se çdo alternativë tjetër tradicionale.

Jemi kudo
M-Pesa ofrohet në të gjithë rrjetin e pikave të shitjes Vodafone.